Iedere eerste maandag van de maand eindigt vanuit het Forepark een Vendue Next Door veiling.
De zaterdag voorafgaand aan de sluitingsdatum vindt van 12:00 uur tot 16:00 uur een kijkmiddag plaats.
De veiling start gemiddeld twee weken voor het aflopen van de veiling.

Gedurende de veiling kunt u meebieden met uw gebruikersnaam (=emailadres) en uw unieke wachtwoord.  Op de sluitingsdatum worden vanaf 20:00 uur iedere drie minuten vijftien lots gesloten. Mocht er in de laatste drie minuten voor het sluiten van het lot nog op dit lot geboden worden, dan wordt de veiling van dit lot met drie minuten verlengd.

Bij deze veiling kunt u het bedrag bieden dat wordt getoond bij het lot, maar u kunt ook uw maximale bedrag invoeren. Ons systeem zal dan de eerstvolgende biedstap aan u toewijzen en bij iedere volgende bieding van andere bieders behoudt u het hoogste bod tot u bent overboden. De Vendue Next Door veiling kent startbiedingen vanaf €25,00 euro.

Indien u het hoogste bod heeft geplaatst, ontvangt u direct na afloopt van de veiling via de e-mail uw factuur.

De aangekochte items kunt u de volgende dag direct ophalen aan de Oder 18 in Den Haag (openingstijden van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur).  Indien u de items binnen vijf werkdagen na afloop van de veiling nog niet heeft opgehaald worden opslagkosten berekend van € 2,50 per lot per dag.
Indien u de aangekochte items door een transportbedrijf wenst te laten bezorgen, dan kunt u hier een aanvraag doen voor een offerte voor transport.

Bij het Venduehuis Forepark, kunt u op de volgende manieren betalen:

  • Pinbetaling aan de balie.
  • Creditcardbetaling aan de balie (bij gebruik van credit- of debit card rekenen wij 2,5% extra kosten op het totaalbedrag).
  • Per bank: NL12 ABNA 0608 8865 13 t.n.v. het Venduehuis (uw betaling dient voorafgaand aan het ophalen door ons te zijn ontvangen; u dient rekening te houden met een overschrijvingsttermijn van twee dagen).
  • Via iDeal-betaling (via de link in uw digitale factuur)

U vindt onze veilingtarieven, eventuele overige kosten en de veilingvoorwaarden hier.